Tags

, , ,

Al maanden stond ons dagje naar de Floriade gepland, ons zijn een aantal dames van LOGA waarmee ik probeer jaarlijks een dagje uit te gaan. Dit jaar met camera, droog weer en een hoop lol. De floriade was totaal anders dan verwacht, maar super geweldig. Genieten om al die mooie dingen te zien, de reclame van ‘loop over het dak van de wereld’  had ons toch getriggerd om de wereldbol op te gaan. Halverwege kregen we een verrassende film te zien. We stonden op ’n glazenvloer en onderons kwamen de mooiste beelden voorbij en leek het of je omhoog/omlaag en rond ging.


Een mooie oogst-dansshow gezien.
Op ’t einde van de middag zijn we naar ’t Relax & Heal gedeelte gelopen. Daar was ’t zo’n beetje zoals mijn verwachting was en daar was ’t ook erg rustig en de sfeer was daar zeer goed.


Op 1 van de velden is een Keltische bomenhoroscoop ik blijk onder de Iep te vallen
De adem van de draak verbrandt alle afval in ons dieper zelfbewustzijn. Hij zet negatieve energie om in genezende energie.’
Het verhaal van de draak.
De draak is van oudsher het teken van de Chinese keizer. Het is een gunstig teken dat staat voor geluk en verandering. Met kansen

om nieuwe dingen op te starten, helend en bruisend van opwinding. Hij is trots en levendig, inspirerend en enthousiast. Hét symbool voor kracht en gezondheid.
Advertenties