Tags

, , , , , , ,

Hotel GladenSamen met 4 mannen van het urbex forum en dochterlief stonden we s´morgens iets na 7 uur al in Helmond klaar voor ons dagje Duitsland, 23 maart en de gevoelstemperatuur was -15 °C. Ons eerste doel was een Hotel in Duitsland. Daar aangekomen, wisten de heren dat we langs ’t zwembad binnen zouden kunnen, alleen was die toegang niet open. Een rondje om ’t gebouw gelopen, alles zitten proberen om uiteindelijk toch via ’t zwembad binnen te komen. Doorzetters
Een hotel dicht bij een bekende toeristische plaats die sinds september 2010 dicht is maar er op sommige plekken uit ziet of het gisteren pas is verlaten. In delen van ’t gebouw werkte de stroom nog. In het sleutelkantoor was het aarde donker, voor de gein de lichtschakelaar aan doen en dan opeens licht hebben. Net als op sommige kamers gewoon de föhn nog werkte.
De keuken, even een sopje er over heen en je zou zo aan ’t werk kunnen. De kamers waren ook zo bizar, de meeste nog vrij netjes, en zelfs de bedden nog op gedekt.
En de sauna die gewoon nog naar sauna ruikt, wie weet hadden we ´m aan de praat kunnen krijgen.
Wat wel moeilijk is als alles er nog zo netjes bij staat om goede urbex foto’s te maken.

An abandoned hotel somewhere near a tourist village in Germany. The hotel was  closed in September 2010, but it looks  if it only closed yesterday.

Advertenties