Tags

, , , , , , , , , , , ,

Me & KidsZoonlief had de vorige keer verbaasd naar de foto’s van dit hotel gekeken en vooral de keuken trok zijn aandacht, hij wou hier ook zeker een keer naar toe.
Door een knie uit de kom en andere drukte heeft het even geduurd maar gisteren ging dan om half 7 de wekker om met de kids op pad te gaan. Iets meer spanning dan andere keren toen ik ging urbexen, de politie bij Wolfhouse heeft er toch aardig ingehakt.
De ingang bij het zwembad hadden we kunnen open krijgen na enig duw en trek werk of achter was een kelderraam eruit waardoor we naar binnen hadden kunnen gaan. We werden echter weerhouden door alle papieren die aan de ramen en deuren hingen dat er  loslopende honden in het pand waren.  Op sommige papieren hadden ze het over 1 hond, op andere over honden.
We durfden niet het risico te nemen dat dit alleen maar bluf was.
Er was 1 kamer open, de tuindeur was finaal vernield. Bij deze kamer hadden ze vanuit de gang de deur gebarricadeerd zodat je niet de rest van het hotel in kon. Bizar dat ook nu nog in deze kamer gewoon de elektrische tijd werkte.
Dit keer was wel het bijgebouwtje open, denk ooit als soort bar voor het terras. Ging zoonlief nog door het raam, blij dat hij binnen was, dochterlief en ik vonden het praktischer om door de deur te gaan. Er waren hier nog een paar leuke details maar vooral veel zooi.