Tags

, , , , , , , , , , ,

BootsVorige week was er weer de DDW, een week vol mooie initiatieven in Eindhoven, voor de zaterdag eens rond gekeken en gevraagd wat een ‘must see’ was met kinderen. Als eerste natuurlijk de laarzen op Strijp S, die wou ik graag zien.
Het pleintje bij het ketelhuis was gezellig druk, gestart bij Taste Station van Agri meets Design: Hier kon je aan een lopende band gaan zitten en kwamen er dienbladen langs om te kijken, proeven, ruiken of voelen. Zette je dit dienblad op de houder voor je dan kon je een film zien en hoorde je geluidsfragmenten.
Diverse stands bekeken, ook stond MissieMeis een tijd gefascineerd bij de dode ganzen te kijken die daar hingen. Ik had ze op de foto gezet, zag er bizar uit een stuk of 6 ganzen hangend aan tie wraps maar de foto’s toch weg gegooid.  Ook op Strijp S naar de expositie van het Sint Lucas geweest, het hoedje van Karlijn bekeken en gezocht naar  de presentatie van de interactieve vormgeving, deze niet kunnen vinden. De presentatie was een stuk kleiner dan vorig jaar maar erg leuk om al die ontwerpen van studenten te zien.

Ondanks dat er nog veel te zien en te doen was op Strijp S toch naar de stad vertrokken, in het lichttorentje van Philips waren er 2 exposities, Vlisco met zeer mooie stoffen en op de 6e etage overVIEWover. De weg naar boven hebben we met de trap gedaan, super gaaf om zo eens binnen te zijn. Boven ging mijn aandacht vooral uit naar het balkon, daar eens boven op te staan, uitzicht over de stad. Kleur in kleur zat ook op de 6e etage, ze hadden gekleurde brillen om te zien wat kleur met je interieur doet. Nou ik wou wel eens zien wat kleur met de skyline van Eindhoven zou doen, de foto is anders geworden dan eerst bedacht omdat ik toen ik bezig was zo mooi de spiegeling van de lichttoren in de bril zag.

We zijn geeindigd op het stadhuisplein, daar hadden ze alles gericht op kinderen, buiten konden ze van afval een mobile maken, binnen was het hoofd thema stoelen ontwerpen. Er lag super veel knutsel materiaal en kinderen konden zo hun eigen ontwerp maken.

Advertenties