Tags

, , ,

ColurfullHelaas zit het urbexen er voor mij voorlopig niet meer in maar er blijft nog genoeg over om te fotograferen en om te leren. Zo heb ik al vaker foto’s gezien en gelezen over panning/pannen [Wikipedia: Met pannen (uit het Engels: panning) wordt het meebewegen of het volgen van een bewegend onderwerp met een fotocamera bedoeld. De pan-techniek is in fotografische en filmische opnames bedoeld om op artistieke wijze beweging dan wel snelheid te benadrukken.]
Dochterlief moet/mag voor een schoolproject een nieuwe site ontwerpen voor de Crazy Cross 2016, zij doet de design, 2 projectgenoten doen het ontwerp. Of hun site het gaat worden is de vraag want er zijn nog 2 projectgroepen mee bezig.
Door haar project zagen we leuke foto’s voorbij komen van de Cross en zo waren wij dus gisteren in Bergeijk. Ik had me ingelezen over hoe de instellingen voor panning moeten worden gedaan, ter plekke diverse dingen geprobeerd en uiteindelijk zijn er best een paar goede foto’s uitgekomen waarin je de snelheid ziet.
Voor de rest was het ontzettend leuk om een keer te zien, de Crazy Cross gaat niet om de snelheid maar om de ludieke manier van het aankleden van je voertuig of van jezelf.
Heerlijk in de zon, de dieseldampen die voorbij kwamen en 1 voertuig met een brandslang boven op die het publiek nat spoot.
[http://www.crazycrossbergeijk.nl]

 

 

Advertenties